Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τρέχει στο SKIRITIDA R3N!

Το Skiritida Run #3 καλωσορίζει και πάλι τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Η μεγαλύτερη ομάδα της Πελοποννήσου και μία από τις κορυφαίες της Ελλάδας, στηρίζει για τρίτη σερί χρονιά τη διοργάνωση. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα αποτελέσει έναν από τους μεγάλους Χορηγούς της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Δάσους Σκιρίτιδας, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Οι αγώνες δρόμου και οι παράλληλες εκδηλώσεις του Skiritida Run έρχονται για να αναδείξουν τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρουν ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Η διοργάνωση του 2018 περιλαμβάνει ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ καθώς και αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το Skiritida Run #3 θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.

2020-03-04T15:46:20+00:00 May 22nd, 2018|