Προκήρυξη αγώνα

Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 4 Απριλίου. Για τις εγγραφές που θα ολοκληρωθούν (δήλωση και πληρωμή) μέχρι και την Τετάρτη 23 Μαΐου θα αναγράφεται το όνομα του δρομέα στον αριθμό συμμετοχής. Η περίοδος των ηλεκτρονικών εγγραφών και των πληρωμών θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 30 Μαΐου.

Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.skiritidarun.gr

Σημ.: Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας παρακαλούμε όπως αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο πεδίο, εφόσον η πληρωμή σας γίνεται μέσω web-banking.

Αντίτιμο Συμμετοχής

Απόσταση

Ημιμαραθώνιος Δρόμος

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

Αγώνας Δρόμου 1 χλμ.

Ατομική Εγγραφή

10 €

10 €

10 €

Δωρεάν*

Ομαδική Εγγραφή

(άνω των 5 ατόμων)

8 €

8 €

8 €

Δωρεάν*

 

Υγειονομική Κάλυψη

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να προβούν σε ιατρικές εξετάσεις πριν από τον αγώνα. Από τους διοργανωτές, δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Σε κάθε χλμ. της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου, 10.000μ. και 5.000μ., θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση & Αποτελέσματα

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του Ημιμαραθώνιο και των Αγώνων Δρόμου 10, 5  και 1 χλμ., καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης.  Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φέρουν – φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους.

Παραλαβή Πακέτων Συμμετοχής

Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το περίπτερο της διοργάνωσης στην πλατεία Πετρινού τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό καθώς επίσης και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 31 Μαΐου από τις 11:00 μέχρι τις 21:00, Παρασκευή 1 Ιουνίου από τις 11:00 μέχρι τις 21:00.

Το Σάββατο ο εξοπλισμός θα παραλαμβάνεται από τον σταθμό εκκίνησης των λεωφορείων.

Για τους εκτός Νομού συμμετέχοντες δρομείς οι οποίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αρκαδία, θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του εξοπλισμού συμμετοχής τους, την ημέρα του αγώνα από την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα (τερματισμός) από τις 14:30 μέχρι τις 15:45.

Προσοχή: Δε θα λειτουργήσουν γραμματείες στον χώρο της αφετηρίας των επιμέρους αγώνων

Μεταφορά στο σημείο Εκκίνησης

Η μεταφορά των δρομέων, από τον Τερματισμό προς τις Αφετηρίες θα γίνει με λεωφορεία της διοργάνωσης με ώρες αναχώρησης στις15:30 ώρα για τον Ημιμαραθώνιο και στις 16:00 για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ.

Δε θα επιτρέπεται η στάθμευση Ι.Χ. αυτοκινήτων πλησίον της αφετηρίας των αγώνων.

Όσοι δρομείς δε βρίσκονται εγκαίρως στον χώρο αναχώρησης των λεωφορείων δε θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Parking

Εντός της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας θα υπάρχει χώρος στάθμευσης για

τα οχήματα των συμμετεχόντων.

Μεταφορά από/προς το σημείο Εκκίνησης
Η διοργάνωση θα προσφέρει την δυνατότητα μετακίνησης των δρομέων προς/από την Αφετηρία σε ειδική προνομιακή τιμή με τα ΚΤΕΛ. Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές και τα ωράρια στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.skiritidarun.gr

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

2018-05-30T13:50:15+00:00 April 11th, 2018|