ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ


Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017 έχει αρχίσει!

Η Οργανωτική Επιτροπή σε ευχαριστεί πολύ για τη συμμετοχή σου στη διοργάνωση του Skiritida Run.

Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το περίπτερο της διοργάνωσης στην πλατεία  Πέτρινου τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό καθώς επίσης και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τετάρτη 7, Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 από τις 11:00 μέχρι τις 21:30.

Για τους εκτός Νομού συμμετέχοντες δρομείς οι οποίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αρκαδία, θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του εξοπλισμού συμμετοχής τους, την ημέρα του αγώνα από τις Αφετηρίες των Δρόμων.

Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στο χώρο παραλαβής, ο οποίος θα βρίσκεται στις εκκίνησεις των αντιστοίχων Δρόμων  5Km, 10km και 21Km κατ’ελάχιστον μία (1) ώρα νωρίτερα από την ώρα εκκίνησης, προκειμένου να παραλάβουν το αγωνιστικό τους πακέτο. Η γραμματεία θα κλείσει στις 16:00 και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα παράτασης.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Σε κάθε χιλιόμετρο της αγωνιστικής διαδρομής θα υπάρχει η σχετική ένδειξη. Χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων θα υπάρχουν στις Εκκίνησεις και στον Τερματισμό. Κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου και των 10χλμ (ανά 2,5 χλμ) θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης.

Τα chip χρονομέτρησης είναι ενσωματωμένα στους αριθμούς συμμετοχής.

Η Ο.Ε καλύπτει υγειονομικά τον αγώνα. Συστήνει στους δρομείς να προβούν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο πριν τον αγώνα. Επίσης κατά την προσέλευση παραλαβής του αγωνιστικού εξοπλισμού, πρέπει να δηλωθεί οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ιατρικού ιστορικού πρέπει να γνωρίζει το ιατρικό επιτελείο της διοργάνωσης.

ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΤΟ CHIP ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ή ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ.

ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΝΔΥΜΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ή ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Για τον Αγώνα του Ημιμαραθωνίου έχει καθοριστεί χρονικό όριο 3 ωρών, των 10 χλμ 2 ωρών και για τα 5χλμ 90’. Εάν η επίδοση του δρομέα απαιτεί περισσότερο χρόνο από τον καθορισμένο, τότε θα πρέπει να διακόψει την προσπάθειά του και να μεταφερθεί από τα στελέχη της Ο.Ε στον τερματισμό. Εάν αποφασίσει ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ευθύνη να συνεχίσει την πορεία του, θα πρέπει να μετακινηθεί υποχρεωτικά στην άκρη του δρόμου.

Η τήρηση των κανονισμών είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή και ισότιμη συμμετοχή όλων των δρομέων σε αυτό το μαζικό αθλητικό γεγονός. Επιπλέον, απαιτείται η αλληλοκατανόηση και εξυπηρέτηση των δρομέων μεταξύ τους. Μεμονωμένοι δρομείς αλλά και ομάδες δρομέων οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλοεμποδίζονται στην προσπάθεια τους και να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι απονομές θα γίνουν μετά το πέρας των αγώνων στον χώρο του Τερματισμού.

Μετακίνηση Δρομέων – Στάθμευση

Η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Tsioros Travel που εδρεύει στην Τρίπολη, αναλαμβάνουν τη μετακίνηση των δρομέων από την Τρίπολη στα σημεία Εκκινήσεων και Τερματισμού και αντίστροφα, το Σάββατο 10 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Η αναχώρηση των πούλμαν για τα σημεία εκκίνησης είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (10/06) από την Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη. Όσοι εγγεγραμμένοι δρομείς θέλουν να μετακινηθούν με τα πούλμαν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης. Επίσης, οι δρομείς οι οποίοι θα έχουν το δικό τους μεταφορικό μέσο, καλούνται να βρίσκονται στο πάρκινγκ της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας μέχρι τις 15:00 προκειμένου να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους και από εκεί με πούλμαν θα μεταφερθούν στα σημεία αφετηρίας.

Οι συνοδοί των δρομέων θα πρέπει να αφήσουν τους δρομείς στα σημεία εκκίνησης, το αργότερο μία ώρα από τον αγώνα, και από εκεί θα πρέπει να μεταβούν στο πάρκινγκ το οποίο βρίσκεται πλησίον του τερματισμού του Skiritida Run.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς/από την Εκκίνηση θα διακοπεί στις 15:00. Οι δρόμοι που οδηγούν στην Αρκαδική Οικολογική  Φάρμα θα είναι κλειστοί μέχρι τις 20:00 και η κίνηση θα επιτρέπεται μόνο για τα διαπιστευμένα αυτοκίνητα. Όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν την διαδρομή του αγώνα, σταθμούς ανεφοδιασμού κτλ, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε όλους στην γραμμή Εκκίνησης!

Με τιμή,

Η Ο.Ε.

Κοινοποίησε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn