ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΕΩΝ


Η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Tsioros Travel που εδρεύει στην Τρίπολη, αναλαμβάνουν τη μετακίνηση των δρομέων από την Τρίπολη στα σημεία Εκκινήσεων και Τερματισμού και αντίστροφα, το Σάββατο 10 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής των δρομικών αγώνων.

Η αναχώρηση των πούλμαν για τα σημεία εκκίνησης είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 το απόγευμα του Σαββάτου (10/06) από την Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη. Όσοι εγγεγραμμένοι δρομείς θέλουν να μετακινηθούν με τα πούλμαν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που ακολουθεί. Επίσης, οι δρομείς οι οποίοι θα έχουν το δικό τους μεταφορικό μέσο, καλούνται να βρίσκονται στο πάρκινγκ της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας στις 15:00 προκειμένου να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους και από εκεί με πούλμαν θα μεταφερθούν στα σημεία αφετηρίας.

Οι συνοδοί των δρομέων θα πρέπει να αφήσουν τους δρομείς στα σημεία εκκίνησης, το αργότερο μία ώρα πριν από τον αγώνα, και από εκεί θα πρέπει να μεταβούν στο πάρκινγκ το οποίο βρίσκεται πλησίον του τερματισμού του Skiritida Run.

Φόρμα εγγραφής για μετακίνηση δρομέων

 

 

 

 

 

Κοινοποίησε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn