ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ


ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Η Πελοπόννησος διαθέτει στο σύνολο της, μια σειρά από μοναδικά και αυθεντικά τουριστικά πλεονεκτήματα. Το μοναδικό κλίμα, ο βαθμός προσπελασιμότητας, η πλούσια μορφολογία του εδάφους, τα 1200 χλμ. ακτογραμμής, τα τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλους και μεγάλης αισθητικής αξίας, οι περιοχές NATURA και τα διατηρητέα μνημεία φύσης, τα σπήλαια, η πληθώρα πολιτιστικών δρωμένων και αθλητικών εκδηλώσεων την καθιστούν ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου.

Μέσα από τη δημιουργία ολοκληρωμένης τουριστικής πολιτικής για την ανάδειξη της υπεραξίας της Πελοποννήσου ως τουριστικός προορισμός που σέβεται, τους κατοίκους του, τους επισκέπτες του και το περιβάλλον, η Περιφέρεια Πελοποννήσου υλοποιεί δράσεις και επενδύει στον βιωματικό τουρισμό και σε κάθε μορφή θεματικού τουρισμού.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατά κοινή ομολογία, έχει αποτελέσει το επίκεντρο της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μέσα από την υλοποίηση ενός βιώσιμου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης, που έχει ως στόχο να προβάλει την δυναμική διαφοροποίηση του ποιοτικού και πολυθεματικού τουριστικού της προϊόντος με γνώμονα την ξεχωριστή εμπειρία που θα βιώσει ο επισκέπτης.


 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

H Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, που λειτουργεί νόμιμα βάσει του υφιστάμενου νομικού πλαισίου και υπάγεται στον έλεγχο της αρμόδιας εθνικής ρυθμιστικής αρχής (ΕΕΕΠ). Δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα και φορολογείται στην χώρα μας με φόρους ίσους με το 30% των μικτών της εσόδων συμβάλλοντας στην ενίσχυση των δημοσίων οικονομικών. Στη βάση των στρατηγικών πυλώνων ανάπτυξης στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Stoiximan δραστηριοποιείται και εντάσσει στις προτεραιότητές της ζητήματα που έχουν ως κεντρικό άξονα: • την οικογένεια • την κοινωνία • τον αθλητισμό • το περιβάλλον.

Στη Stoiximan πιστεύουμε πως η υπευθυνότητα, η ευθύνη και τελικά η αντίληψη που γεννιέται από τις αξίες αυτές είναι ικανή να μεταβάλλει και να δημιουργήσει εκ νέου δίκτυα υγιούς ανατροφοδότησης σε όλα ανεξαιρέτως τα πλαίσια. Με γνώμονα τα παραπάνω, η ενίσχυση ατόμων και φορέων που έχουν άμεσες και ουσιαστικές ανάγκες, η ευαισθητοποίηση του κοινού για σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, η οικονομική ενίσχυση αθλητών που αγωνίζονται καθημερινά προωθώντας τα ιδανικά της άθλησης αποτελούν το πλαίσιο δραστηριοποίησης της εταιρίας. Είναι λοιπόν, ζήτημα υψηλής προτεραιότητας για τη Stoiximan να ενεργεί και να συνεργεί με τρόπους που υποδηλώνουν με σαφήνεια και συνέπεια την ειλικρινή ανάγκη της να λειτουργεί προς την υπεράσπιση και διατήρηση του οράματός της για κοινή αντίληψη απέναντι σε φαινόμενα για τα οποία παρεμβαίνει μεθοδικά και στρατηγικά με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και αντιμετώπιση.Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συμμετοχή της ως Μεγάλος Χορηγός στο Skiritida Run.

 


ΧΟΡΗΓΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

3D-Asteras-Tripolis-F

 “ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Το αθλητικό και ποδοσφαιρικό καμάρι της Αρκαδίας μας. Η ομάδα που εκπροσωπεί εδώ και 10 χρόνια την Πελοπόννησο στη Super League, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια με την ευρωπαϊκή της παρουσία έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Χρειάστηκε χρόνος, υπομονή, πάθος και κυρίως επενδύσεις προκειμένου ο ΑΣΤΕΡΑΣ να κερδίσει με το σπαθί του μια θέση μεταξύ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Το αποκορύφωμα της συνεχόμενης δουλειάς και της σκληρής προσπάθειας που γίνεται στον ΑΣΤΕΡΑ, ήρθε τον Αύγουστο του 2014 με την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League! Η ομάδα μας κοίταξε στα μάτια μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Τότεναμ, η Παρτίζαν και η Μπεσίκτας!

Ο άθλος συνεχίστηκε και τη σεζόν 2015-2016, με την απευθείας συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ στους ομίλους της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτή τη φορά, αντίπαλοι ήταν οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης όπως η Σάλκε, η Σπάρτα Πράγας και ο ΑΠΟΕΛ.

Το όνομα Τρίπολη, Αρκαδία, Πελοπόννησος, έχει ακουστεί δυνατά σε Αγγλία, Σερβία, Γερμανία, Τουρκία, Τσεχία, και όχι μόνο, μέσω των δύο σερί συμμετοχών του ΑΣΤΕΡΑ στους ομίλους του Europa League. Το ταξίδι, ωστόσο δεν σταματά, αλλά συνεχίζεται…”

Κοινοποίησε το...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn